coördinator C-groep.

Beste deelnemers van de C-groep,

Zoals jullie weten is in de beginfase van de corona pandemie Ben Wassenaar besmet geraakt met het virus en erg ziek geweest. Hij heeft veel tijd nodig gehad om te herstellen. Ben is nog steeds angstig om in een groep te fietsen.  Ben heeft dan ook te kennen gegeven te willen stoppen als coördinator van de C-groep.  We willen Ben dan ook heel erg bedanken voor alle jaren dat hij het coördinatorschap van de C-groep heeft uitgevoerd.

In de tussenliggende fase heeft Mario Lammerts de zaken in de C-groep op een voortreffelijk manier waargenomen. Tot en met half mei 2021. Mario heeft te kennen gegeven geen coördinator meer te willen zijn, vooral vanwege te weinig respons op zijn Whatsapp – en e-mail berichten.

We vinden dat hartstikke jammer, maar respecteren de keuze van Mario. We willen Mario dan ook heel erg bedanken voor zijn interim klus bij de C-groep.

 

Om de C-groep opnieuw te voorzien van een enthousiaste coördinator hebben we verschillende leden de revue laten passeren.

En gelukkig kunnen we jullie meedelen dat het ons gelukt is een uitstekende coördinator te vinden.

Bert Veltman zal de nieuwe coördinator worden tot aan het winterseizoen.  Ook zal Bert  geregeld met de B-groep meefietsen.  Bert heeft heel wat jaren fietservaring en in verschillende besturen en organisaties een rol vervult.

We hebben er dan ook veel vertrouwen in dat de C-groep een fijn en sportief seizoen tegemoet gaat.

 

Namens het bestuur,

 

Hans Epping (vz)